Summertime sikkerhed for babyer

Alle nye forældre træder deres første sommer sæson med en vis mængde af reservation. Med så mange ting at være på vagt over for, kan kombineret med den naturlige angst for at være en ny forælder, det være en udfordring at være sikker på, om ens evner. Som enhver forælder vil fortælle dig, vil en vis mængde af trial-and-error komme i spil. På den anden side en lille smule sund fornuft vil gå en lang måde også.

Selv om det er naturligt at ønsker at holde dine babyer hud omfattet, forældre skal passe på ikke at overdress for lille en. Ja, det er god ide at holde babyens hud beskyttet mod solen. Bare vær sikker på at dit barn ikke er overdressed. Prøv at bruge tøj, der er fremstillet af let bomuld eller hør, og altid være sikker på at dække de wee hovedet med en stor, stor hat.

Det er næste-til-umuligt helt at undgå solen i sommermånederne. Mange forældre vælger for at holde deres børn ud i solen, i modsætning til ved hjælp af solcreme og lade dem roam gratis. Dette er en meget tankevækkende tilgang, men ikke altid praktisk. Sørg for at bruge en høj kvalitet solcreme med en SPF rating ikke er lavere end 30, når du befinder dig i solen med baby. Og glem ikke at den lille, vil har brug for solcreme når i poolen, også!

Insekter er en anden overvejelse, især disse irriterende myg! Tidligere var de mere en irritation end et sundhedsproblem, men i den seneste tid er der nogle gyldige betænkeligheder vedrørende West Nile Virus. Bortset fra de standard myg forebyggelse teknikker anbefales af sundhedsmyndighederne, er der et par alternativer tilgængelig. Som en forælder, ville jeg ikke føler sig komfortabel anvendelse DEET til kan baby’s hud. DEET er en meget giftige og giftige kemiske designet til militæret, ikke til spædbørn. Prøv at bruge duftende olie som tea tree olie eller rosmarin. Disse er sikker, naturlige alternativer. Hvis du vil bruge tid i ørkenen, sikre baby iført let tøj, der efterlader meget hud, der udsættes.

Hvis din lille man er gammel nok til at ride en trehjulet cykel, være sikker på at du har en god kvalitets hjelm for ham eller hende til at bære. Hvert år er hundredvis af børn hastet til hospitalet for let undgåelige skader. Spille det sikkert, og sørg for at dit barn bærer altid en hjelm når du spiller med nogen bevægelige legetøj med hjul. For mindre børn, der er bare lære at gå, hvorfor ikke overveje at bruge en baby sele? Denne måde, kan du lade dit barn køre gratis uden at skulle bekymre sig om skrammer og blå mærker! Har en fantastisk sommer, og spille sikkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.