UPS hjælper Camping firma hold op med Julemandens nisser

Gad vide hvad de får denne særlige udendørs entusiast indeværende helligdag sæson? New Hampshire-baserede Jetboil kom op med noget for campister bekymret over Jack Frost nipper på deres næser.

Grundlagt af outdoorsmen og iværksættere Dwight Aspinwall og Perry Dowst, er Jetboil vokset til en multimillion dollar business i mindre end et år. To blev træt af at slæbe tunge, ineffektive brændeovne, når de gik camping og besluttede at designe deres egne.

Campister kan nu nyde en hurtig kop kakao rundt om bålet i under et minut bruger Jetboil’s personal komfur, der vejer ca 15 ounces. Gave-givere kan indeværende helligdag sæson også købe tilbehør til brændeovnen som en fransk presse for frisk kaffe og pot stabilisatorer, som tilpasser de madlavning system til brug med større gryder og pander.

Stigende ferie efterspørgsel

Efterspørgslen voksede hurtigt til Jetboil’s camping brændeovne efter selskabet modtaget adskillige priser fra førende tidsskrifter, sådan som udenfor, Backpacker, tid og Popular Science. Snart, store detailhandlere såsom EMS og REI placere ordrer, efterfulgt af butikker i Storbritannien, Sverige, Hong Kong og Japan.

Ferie salg til detailhandlere som disse kan redegøre for 25 procent til 40 procent af det årlige salg, ifølge den nationale detailhandel sammenslutning. I overensstemmelse hermed, Jetboil er feriesæsonen prognose svarer til estimatet. Selskabet forventer salg at hoppe 50 procent i løbet af ferien.

Så hvordan Jetboil holde med øget forhandler efterspørgsel i feriesæsonen?

At holde op med Julemandens nisser

For at bidrage til at opfylde detailhandlernes ordrer uden at blive opslugt af sin egen succes, vendte Jetboil til UPS til at afhente sin designs og sende dem til producenter i Kina.

Prøverne er lavet i Kina, som UPS transport tilbage til USA for at teste. Jetboil derefter godkender prøverne og bemyndiger producenten for at komponenterne. For at imødekomme efterspørgslen efter det første produkt run, skibe UPS dem på direkte flyvninger til USA.

Under hele processen afhængig Jetboil UPS’S suite af software og tjenester til at give synlighed til sin indgående og udgående forsendelser. Med UPS WorldShip-programmet, Jetboil medarbejdere peg og klik for at automatisk beregne forsendelsesomkostninger, forberede toldformularer og generere etiketter.

Ved at dreje til UPS til at håndtere sin shipping, har Jetboil været i stand til at fokusere på sin virksomhed. “Ekspertisen i shipping internationalt ikke hvor vi tilføje værdi,” sagde Tim Wilson, driftsplanlægning direktør for Jetboil. “Så har en partner, der er afgørende.” -NU

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.