Lydbøger og lydafspillere

Mange udgivere foretrækker, at deres lydbogsindhold beskyttes, så din MP3-afspiller skal kunne afspille filer, der bruger DRM (Digital Rights Management). Dette omfatter indhold, der kan downloades til din pc eller Mac, din iPod eller din iPad. Det omfatter Mandalorian, det øjeblikkelige hit, der bragte Baby Yoda – undskyld, Grogu – til verden. En gruppe i hendes undersøgelse lyttede til dele af Unbroken, en faglitterær bog om Anden Verdenskrig af Laura Hillenbrand, mens en anden gruppe læste de samme dele på en e-læser. Lydbøger af Harry Potter-serien er meget populære over hele verden blandt børn. Men der kan også være nogle “strukturelle forhindringer”, der hindrer læring fra lydmateriale, Daniels siger. Der er en valgfri $ 2,99 pro version i Google Play Butik, hvis du ønsker at fjerne annoncerne.

Der er få begrænsninger på, hvor du kan gå, da du kan gå i skoven, byens gader eller omkring en løbebane. Pluto TV er en af de sjældne steder for film, der giver fri adgang til live-tv af populære kanaler samt give høj kvalitet blockbuster film med et par klik. Hver uge, der begynder april 25, Sync tilbyder op 2 gratis titler til download, der omfatter de seneste og backlist unge voksne titler, samt klassiske titler. Mennesker har delt information mundtligt i titusindvis af år, Willingham siger, mens det trykte ord er en langt nyere opfindelse.

I år, med familier opholder sig hjemme og tilbringe mere tid sammen, retro klassikere og brætspil er indstillet til at være mere populære end nogensinde. Helt ærligt, hvis du bruger et par af dem – eller overvejer at prøve dem ud – Scribd bogstaveligt betaler for sig selv. Hvis du læser, er det ret nemt at gå tilbage og finde det punkt, hvor du udlagt. “Hvis du forsøger at lære, mens du gør to ting, er du ikke kommer til at lære så godt,” Willingham siger. “Selv når du spørger, går du over i dit sinds øre, hvad højttaleren lige har sagt,” siger han. Det er ikke så nemt, hvis man lytter til en optagelse, siger Daniel.

Den anden ting om at lytte til en lydbog, forudsat at du lytter o en høj kvalitet produktion (og du helt sikkert bør være!), lydbog (lydbogreolen.dk) Så fortælleren eller læseren vil være en top professionel. Bemærk venligst: disse er store filer på omkring 150MB hver. Det er nemt at se, hvad en elev laver på sin bærbare computer eller tablet, når en lærer vandrer rundt i et klasseværelse, mens eleverne arbejder på en opgave. Selv aktiviteter, som du mere eller mindre kan udføre på autopilot-ting som at køre eller gøre opvasken-tage op nok af din opmærksomhed til at hindre læring. For at importere iTunes til HTC EVO kræver visse procedurer, herunder fjernelse af fairplay DRM beskyttelse fra alle iTunes køb, derefter konvertere dem DRM gratis m4v video, m4p musik og m4b lydbøger til HTC EVO understøttet format, ligesom mp4 til videoer, mp3 til lydbånd. ” signaler, der vises i lærebøger-ting som fed ord eller boxed bits af kritiske info-er ikke let understreges i lyd-baserede medier.