Hvilken En Der Er Bedre For Dig?

Da JavaScript er kendt, at mange udviklere og havde været anvendt på et tidspunkt i tid, den tilpasning af Node.js bliver en fem-finger. For det sprog, vi afgjort på JavaScript. Enhver ingeniør ved Postlight har i det mindste nogle web-oplevelse, så vælger JavaScript betød også, at næsten hver eneste af dem kunne bidrage til, at Kviksølv. Derfor, ved at vælge shared service, er sikker på, ved at vælge huset, som du har brug for til dit website, som du vil være i stand til at skære i omkostningerne. Du skal have din internet site-filer på web-serveren, for at have en hjemmeside på nettet. Vores omkostninger faldt med det samme, og i dag, Kviksølv Web Parser koster omkring $400 per måned til at drive – omkring to størrelsesordener mindre end omkostningerne til at drive Læsbarheden API. For dem bekendt med Læsbarhed Parser, det var den API, der drevet af den populære Læsbarhed læs-det-senere app, sammen med mange andre tjenester og apps på tværs af internettet.

1. Den banebrydende Læsbarhed API var blevet gammel og lidt skør i årenes løb. Til drastisk at reducere vores omkostninger, valgte vi en serverless arkitektur, der kører på AWS Lambda-og API-Gateway, der er bygget og indsat hjælp Serverless ramme. Lambda-gratis tier ikke automatisk udløber ved slutningen af din 12 måneders AWS Gratis Tier sigt, men er tilgængelig for både eksisterende og nye AWS kunder på ubestemt tid. Den laveste sats plan er omkring 1 dollar; det indeholder alle de tjenester som e-mail, database, gratis opsætning, hurtig aktivering, ubegrænset båndbredde, add-on funktion, cPanel, ubegrænset diskplads, 24 timers kundeservice og meget mere. Men det betyder mere end blot, så alle kan oprette podcasts.

Holde den funktion offsite betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om at holde festlighederne i bevægelse. Når du søger at optimere omkostningerne på Lambda, den mest vigtige ting at bemærke fra ovenstående (bortset fra den utrolige faktum, at en funktion med færre end 1 million kort-kører-kald per måned er gratis på ubestemt tid) er, at størrelsen af hukommelsen er afsat til din funktion bestemmer prisen for at køre din funktion. At omkostningerne stiger eller falder i forhold til den tid, det tager at udføre din funktion. Og at 10 cent per måned at være vært for din podcast bliver en ubetydelig omkostning i forhold til de indtægter, vi alle kan tjene sammen som vi på forhånd medium af podcasting sammen. Vedtagelse af en serverless arkitektur vil dramatisk reducere omkostningerne for de fleste Api ‘ er, forudsat at du kan opfylde de behov, din service i en serverless miljø.

Begyndere og første timere vil helt sikkert have en hård tid, mens du arbejder på en web-hosting-projekter. Reseller hosting kan hjælpe dig til at etablere en ny virksomhed i den web-hosting-branchen, fordi en WHM er den vigtigste nøgle værktøj, der er føjet til denne forhandler hosting plan, https://findhosting.dk/ mens du køber en. QuickBooks hosting fjerner tid og penge for at opgradere og vedligeholde QuickBooks på dit lokale netværk, mens der giver dig fleksibilitet til at få adgang til din virksomheds data fra enhver internetforbindelse. Ved hjælp af den samme data, som computeren kan genberegne data fra en af de andre blokke af data, hvis data er ikke længere tilgængelig. SageNext Drake Hostet tjeneste, der tilbyder høj sikkerhed for data.

De to store søgemaskiner, Google og Bing, give mapper for virksomhederne til at tilføje en virksomhed, beskrivelse, kategorier, vigtigste telefonnummer, åbningstider, adresse eller serviceområde og revision. Du får en masse flere fordele ved at tilføje til søgemaskinen mapper med hensyn til synlighed via søgemaskinerne. Hosting-tjenester er ved at blive mere og mere efterspurgte i takt med stigningen i antallet af websites, blogs, e-handels-websteder, osv. Som et resultat af dette web-hosting-udbydere gøre det muligt for små virksomheder at tjene ekstra indkomst ved at oprette en overkommelig forhandler web-hosting planer. Alle podcasters, fra dem, med massive følgende til dem, der blot starter ud, vil være i stand til at tjene penge på deres arbejde.