Handler – Introduktion

Hvis du ønsker at være en skuespiller er den første ting du nødt til at forstå, at alle og deres bedstemor mener de kan handle og ønsker at være en skuespiller. Konkurrencen vil du ansigt vil være monumental. Med det i tankerne er her nogle tips om hvad man skal gøre, hvis du vil have en karriere som skuespiller.

For startere, må du forstå, at der er ikke én måde at blive en succesfuld skuespiller. Nogle meget berømte skuespillere blev opdaget mens du gør andre arbejdspladser og lige er sket for at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Ja, der er en masse held involveret i denne virksomhed. Ud over at lykke skal du forbindelser og en masse beslutsomhed. Her er et par måder at få din fod i døren.

Næsten hver eneste by i verden har en lille teater, hvor de lægger på lokale amatør forestillinger. Drage fordel af dette, selv om du virkelig kun interesseret i film eller fjernsyn. Sandheden er, handler handler og det ændrer ikke meget bare fordi du er på et tidspunkt i stedet for i en film eller tv-studie. Enhver praksis, som du får kun vil forbedre dine chancer for at få den koncert, der du leder efter. Også gå mange agenter og støbning direktører til disse små teatre på udkig efter talenter. Der er altid chancen for, at de kommer til at få øje på dig.

Dernæst er der studerende film. Hvis der er et kollegium i din hjemby, sandsynligvis har de et performing arts program med studerende involveret i at gøre deres egne film. Filmstuderende er altid på udkig efter dygtige skuespillere til at dukke op i deres film. Du kunne meget vel være lige, hvad de leder efter. De sandsynligvis ikke vil kunne betale dig noget og filmen selv vil sandsynligvis være temmelig dårligt, men det vil være god oplevelse for dig. Bare sørg for du får et videobånd af din præstation og holde kontakten med den studerende direktør. Du ved aldrig, hvor dette kan føre.

En anden måde at få din fod i døren er at være en ekstra. Mange gange når et filmstudie filme på placering skud skal de ekstramateriale såsom folk i en menneskemængde. Gå derned og fortælle dem, at du er interesseret i at blive en ekstra. Du ved aldrig, hvad det kan føre til. Castere kan bare lide dit udseende og bede dem om at komme ind og læse for en talende del, hvis ikke for denne film, for en kommende en. Plus, vil dette give dig stor erfaring som du får at se, hvad en professionel film sæt ser ligesom og hvordan tingene kører. Hver lille smule hjælper.

Der er derefter uafhængige film. Mange af disse virksomheder ikke har råd til at ansætte erfarne aktører. Dette er en meget god chance for at få din fod i døren. Plus der er altid chancen for, at en af disse uafhængige film vil tage ud og være stort hit. Det er sket. Du kunne meget vel være den næste overnight succes på grund af det.

Når du har opbygget en smule af et resumé, gør de ting ovenfor, få dig en agent og sammensætte en portefølje for ham at shoppe rundt. Det er hans job. Han vil have flere kontakter end du og en langt bedre chance for at få dig noget.

Mest af alt, være vedholdende. Giv ikke op. At blive en succesfuld skuespiller er en af de mest vanskelige ting, at nogen kan ønske at gøre, men det er også en af de mest givende. I mange tilfælde blot ved ikke at holde op vil du til sidst lander den del, som du altid har drømt om.