Forskønne dit liv med Duftlys

Duftende stearinlys er en fantastisk måde at dekorere, duft eller blot tilføje varme til ethvert område. Duftende stearinlys er en favorit for de fleste mennesker, fordi de skaber en ren lugt, lugten af hjem eller selv lugten af sæsonen med duftende jule lys og sådan. Stearinlys er så universelle, at de bruges næsten overalt, såsom arbejde, hjem, og der er endda bryllup stearinlys, der er en fantastisk tilføjelse til ethvert bryllup udsmykning ordning. Stærkt duftende stearinlys er meget populært, fordi med blot et stearinlys kan du gøre det hele hjemme- eller lugte stor!

Hvis du kan lide din stearinlys duftende du finder, at der er en næsten ubegrænset antal dufte for dig at prøve. Online duftende stearinlys tilbud vil ofte tilbyde nye dufte, som du kan få i din lokale butikker, eller bare gode tilbud på dufte at du ved, du allerede elsker! Alt kan findes online fra jul duftlys til din typiske vokslys og søjler, du til daglig brug. Du kan endda finde hjemmelavet Duftlys online eller kits til at hjælpe dig med at lære hvordan man laver dem selv, så du kan tilpasse farver og dufte.

Stearinlys er simpelthen en fantastisk tilføjelse til enhver indstilling, som de kan tilføje skønhed sammen med vidunderlige dufte, der kan gøre et nyt hus lyst til hjem, en dekoreret hjem føles som jul, eller bare give hjemmet et meget ren duft. Fordi stearinlys kommer i så mange sorter og dufte, er der et stearinlys derude, der er for alle.

Grand illusioner var lavet af Nick Ronald og David Roberts i December 1987, oprindeligt med bare en lille butik i St. Margaret’s, Twickenham. Missionen var at fremme gaver, kort og tilbehør af godt design og smag til en overkommelig pris – stadig meget core business etik i dag.

Om kort tid bagefter, de opdaget og udviklet en maling program, der blev at omdanne deres liv. I disse dage, malede møbler var noget af en sjældenhed, og en tyve to skuffe brystet malet i en af de nye malinger fanges øjet af ‘Hjem & haver’ magazine – funktionen små resulterede i over et tusind telefonsamtaler og frø af den meget roste furn iture samling blev syet.

Dette førte også til offentliggørelse af tre Grand illusioner bøger på udsmykning teknikker og design inspiration, offentliggjort i fem lande af Ebury presse og ledsaget af gæsteoptrædender på BBC2’s Home Front og forskellige lokale BBC radiostationer.

De udgav deres første postordrekatalog i 1990, som blev straks stemte som en af de top 200 kataloger i en ny verdensomspændende gennemgang og flere emner senere, de blev tildelt kontrakten til at fungere ‘Country Living af indlæg’ for bladet, i tilføjelse til deres egen unikke program.

I dag, er selskabets virksomhed i øjeblikket koncentreret på deres to butikker i St Margarets og Shaftesbury, med postordre, paint studio, handel-salg og distribution også placeret i Dorset. Holdet jævnligt udstiller på kvalitet detail og messer som Country Living, øverste skuffe og RHS Flower viser på Chelsea, Hampton Court og Tatton Park. Deres produkter er nu tilgængelige på kvalitet detailforretninger i hele Det Forenede Kongerige og nogle butikker i Japan, USA og Tyskland.

Offentliggørelsen af dette websted ser tilbagevenden til mainstream postordre for samlingen tilbehør, der er bare en af de spændende udviklinger planlagt for den nærmeste fremtid – så se her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.